18 d’octubre 2020

LA TARDOR

Uis, quin canvi de temps!

De cop i volta hem passat de la màniga curta a dur jaqueta, màniga llarga i inclòs algú un parell de jerseis..

I perquè ha estat això? És que ja ha arribat la tardor!

No només ens afecta a la roba i el fred sinó que les fulles dels arbres cauen i hi ha alguns fruits i fruites típics d'aquest temps... I amb tot això que anàvem xerrant... Què millor si ho veiem, ho tocam, ho ensumam... ho EXPERIMENTAM!

Dimecres na Magdalena ens va preparar una instal·lació,  un mandala preciós fet amb fulles, pinyes, garroves, magranes, castanyes, anous i fins i tot algun caqui! I que sobretot havia els colors vermell, marró, groc i taronja.

Després de fer el Bon dia, d'introduir el tema i escoltar per primer pic una nova cançó: M'agrada la Tardor (la trobareu a la pestanya de dalt, al cançoner), varen poder entrar a veure i tocar allò que havíen vist preparar... Uis, quina paciència varen tenir! Fins i tot els va costar entrar, jeje..

Va sortir  nou vocabulari que anirem treballant aquestes setmanes, vàrem comprovar com havia coses fluixes i d'altres fortes, com algunes es podien menjar, com el raïm, d'altres que se li havia de llevar la clovella com les castanyes, la magrana o les anous i unes altres que no i.. quina mala olor fan les garroves! 😅

Aprofitant una pregunta seva: què és això vermell, és sang? Davant el suc que havia fet una magrana trepitjada.. Es va preparar una activitat on fusionar l'experimentació, la motricitat fina i l'art que varen dur a terme amb na Lorena. 

Per fer-vos una idea, aquí teniu un vídeo!


Fins dilluns! Una besada grossa!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada