25 d’octubre 2020

UNA SETMANA AMB MOLTES NOVETATS

Bon dia famílies!

Aquesta setmana tenc moltes coses per contar-vos!

DILLUNS estrenàrem cartelleria nova:         Viatjam en globus!!! Quan faig anys? 

Amb aquests globus podem treballar l'edat dels nins, els mesos de l'any i la temporalització... Els globus duen de viatge als nostres alumnes i quan compleixen anys pugen un any més... Només ens falten novembre i desembre per pujar al 3 i no ens adonarem i estarem pujant al 4!!!


Trobau els vostres infants?

A més, les fotos que ens enviau per explicar sobre ells mateixos quan celebram el seu aniversari, les col·locam a un plafó per tenir present sempre que ho volguem... No només ho gaudeixen els protagonistes sinó que els companys també hi van molts de pics a veure-les i fins i tot, ajuden a iniciar converses entre ells, molt xulo!


DIMARTS: Primer dia d'Activitats Físiques!
Malauradament enguany no podem anar al gimnàs amb l'especialista d'Educació Física a fer psicomotricitat perquè ha hagut d'assumir una tutoria però com que trobam molt important la necessitat de moviment dels infants, hem posat a l'horari una horeta setmanal on fer un treball més específic de danses, jocs tradicionals, bots, equilibris... Ens ho vàrem passar d'allò més bé! Us enseny poquet perquè és molt difícil gravar i fer 😅


A més, dimarts vàrem posar nom a la nostra classe: Som la classe dels ÓSSOS!
A partir d'aquest nom farem moltes activitats i aprendrem moltíssim!


DIMECRES: Vàrem seguir la tradició i, encara que no vam poder menjar bunyols, els vàrem ensucrar 😆


DIJOUS: Pintam amb tèmperes les fulles i els fruits de tardor... Quin gust!


DIVENDRES: Seguim treballant la tardor i també treballam l'autoconeixement... Aprofitam el que vàrem pintar per fer cares!!!


I disfrutam fent ditadetes i embrutant-nos! 


I moltes altres coses més!!! Una besada

Cristina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada