07 de desembre 2020

5-6/8 ÓS NEGRE AMERICÀ I ÓS NEGRE ASIÀTIC. COMENÇA DESEMBRE!

Bon dia!

Aquesta setmana tenim 2 óssos per conèixer, l'ós negre americà i l'ós negre asiàtic... D'aquesta manera els coneixerem tots abans de final de trimestre, encara que tenim tot es curs per fer coses d'óssos!


El que realment ha estat protagonista ha estat l'entrada al mes de desembre... i així apareixia la nostra finestra el dia 1!

Mes d'il·lusió, mes de Nadal!

El primer de desembre també vàrem començar el calendari d'advent, cada dia trobam una proposta ò un repte nou... 

Dia 1: Dir "hola" a tothom que ens trobem. (Aquest va sortir genial!)

Dia 2: Estar ben asseguts el temps de berenar... I si ho dúiem a casa tots els moments de menjar, millor! (Això també ho han de fer a casa... Són molt capaços de fer-ho, no ho dubteu!)

Dia 3: Aixecar la mà abans de xerrar (què difícil!!)

Dia 4: Dir t'estim a sa familia i/O amics que així ho sentiguem... Esper que vos ho hagin dit molt de pics aquests dies!!!

Com funciona el repte? si ho hem fet bé camviam la pinceta i posam una de Nadal.. a més, també trobam un segell nadalenc que  posant a l'hora de la sortida per celebrar que hem fet o, al manco,  hem intentat fer la proposta super bé! I el que no saben, que hi haurà alguna sorpreseta de tant en quant!

Com no, ja hem començat a pintar i preparar cosetes de Nadal... 

Tenim un "arbret" que decorarem amb els elements de la tardor que havíem pintat però li donarem un toque nadalenc... I algunes sorpresetes més que ja veureu!

Per cert, dia 4 era d'aniversari d'en Milan... Va ser l'ajudant del Bon dia, d'obrir el calendari d'advent..  però va haver alguna dificultat tècnica i no ho vam poder celebrar com cal.. dimecres segur que ho feim!!!


Aaaahhh! Vàrem veure un curtmetratge que els hi va encantar sobre la màgia del Nadal i sobretot de l'amistat... Vos ho recomano, el volien veure una i una altra vegada!

El trobareu AQUÍ

Una besada ben grossa a tots i fins aviat!!!❤️

Cristina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada