23 de desembre 2020

ENS ANAM DE VACANCES!

Fa uns tres mesos començàvem un nou camí junts, molts de vosaltres deixàveu els vostres infants per primera vegada en mans estranyes i jo no havia estat mai tutora, a més, la situació sanitària que esteim visquent ens feia estar més nirviosos, dubtosos i insegurs si cal perquè no sabíem a què ens hauríem d'enfrontar!

Ara ja puc dir que hem superat la prova! Ha acabat el trimestre i estic ben orgullosa de cada un dels vostres infants: han après, han ballat, han rigut, han compartit, han fet amics, han sentit i han crescut, i molt! 

L'escola no és només una cosa d'infants i mestres, tots formam una Comunitat Educativa i així ho he viscut, gràcies famílies per col·laborar, mantenir contacte proper amb mi i confiant en què entre tots es pot! Estic segura que els infants no se n'han adonat de mesures extres COVID, ho han viscut amb total naturalitat i han gaudit dia a dia!

Ara toca fer un descans, arriba el Nadal i amb ell un temps d'il·lusió per als infants i, encara que serà ben atípic, sobretot si teniu familiars a qui no poder visitar, segur que podrem gaudir d'estar amb els qui tenim a la vora i de les petites coses que formen el nostre dia a dia, mirant en positiu! 

Ja fa dies que anam treballant activitats relacionades amb el Nadal, i encara que hi ha famílies que no ho visquin amb el mateix significat que d'altres, només se'ls ha volgut contagiar d'alegria i felicitat!

Dilluns celebràrem l'aniversari de na Neus, va poder explicar-nos sobre la seva família amb les fotos, bufar la tarta i ballar les cançons d'Oliver i Benji i algunes més... Si no volien partir a casa! Jijijiji!


Dimarts... El podeu veure resumit en uns minuts!



Varem riure moltíssim! Va ser un gran dia el d'ahir... I per acabar, la funció de la Classe dels Óssos!
(Estaven un poquet emocionats, jijiji)



I ja no som més pesada, vos desig que tengueu uns dies fantàstics i que l'any que entra estigui ple d'alegries... BON NADAL I FELIÇ ANY 2021!

Ens veiem dia 8 de gener!
Un super beso!

Cristina




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada