18 de gener 2021

VISCA SANT ANTONI!

Bones famílies!!!
Quin fred que fa! L'hivern ha arribat amb ganes i així ho hem pogut comprovar a les aules de l'escola, però a 3 anys esteim molt actius i no hem passat gens de fred! Ni al pati, mirau!

Aquesta setmana hem introduït el tema de l'hivern i dilluns encara vàrem seguir treballant una mica el tema dels regals de reis perquè divendres faltaren molts d'infants al cole, i vàren dibuixar els seus regals... Alguns d'ells ja comencen a interpretar gràficament la seva realitat d'una manera més fidedigna! 

Però a Mallorca hi ha una festa molt característica que no podíem deixar de banda, perquè a més, els infants s'ho passen pipa! 

Sant Antoni i el Dimoni!

Es va introduïr el tema de Sant Antoni amb fotos i cançons i ja volgueren veure el ball dels caperrots! Ens prepararem perquè dimarts a Jocs físics vàrem sortir al pati a jugar a encalçar-mos la cua! (una sorpresa que els havia preparat, tots anaven ben contents amb la seva cueta! ) i jugar a  veure qui guanya, St. Antoni o el Dimoni cantant: 

"Dimoni banyut, 

a l'infern no t'han volgut, 

has passat per un forat, i ses banyes t'hi han quedat!" 

Varen estar ben engrescats! I una vegada dins l'aula vàrem posar en pràctica el ball dels caperrots, què divertit és ballar-lo amb ells! "-Gira, saluda, xa-xan, canvi, canvi, a un costat... jajaja!!!" 

Vos ben assegur que vaig acabar ben cansada tant de cantar i ballar! Jijiji! 
(cadascun al seu vent però algunes passes ja hi eren!😍)

El foc dels foguerons emmascara igual que el carbó amb el que vam experimentar dimecres, al final férem una espècie d'infern i cadascú va dibuixar el seu dimoni, dimonis o inferns així com varen voler. Pintam amb carbó i li donam color amb les ceres Manley: foc!


També vàrem celebrar es cumple de'n Marc, és el més GRAN de sa classe, dia 6 va fer 4 anys!!! 😍😍😍


Vàrem veure el conte del "Dimoni Cucarell" i els vaig contar amb titelles "El dimoni sense banyes", aquestes històries es semblen molt i ens diuen que si ens posam la màscara els dimonis no ens faran por així que, com no podia ser d'una altre manera,  vàrem pintar mascares de dimoni i ens tornàrem molt i molt valents a l'hora de veure els dimonis al cole i veure la mostra de màscares i vestits que ens prepararen els bidells del centre, en Jaume i en Maikel. 

Setmana suuuuúper complerta i ben divertida! I demà ens espera mooolt més!


Una besada ben grossa!!! 

Cristina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada