07 de febrer 2021

JA SOM A FEBRER!!!

BON DIA!!!

Sembla que va ser ahir que ens reincorporàvem de les vacances de Nadal i ja ha passat una setmana del mes de febrer!

Dilluns va tocar el canvi del full de calendari, el pas del temps és una cosa molt abstracta per als nostres infants i es treballa cada dia a l'estona del "Bon dia"; voleu saber exactament com és la nostra rutina diària? Vos l'explic!

Quan arribam anam a seure amb el nostre coixinet a l'estora, quan han arribat tots, esteim preparats per començar!

Primer de tot, la nostra cançó d'arribada és "John Brown era un petit indi" , és com si fossim indis asseguessim peus crusats i un devora s'altre format mig cercle, perquè tots som igual d'importants i som un equip que s'escolta i s'acompanya! 

Seguim injectant alegria al nostre dia: BON BON DIA

i fent la nostra versió curteta de: BON DIA. Damaris Gelabert

És hora de saber quin dia és? ELS DIES DE LA SETMANA

Ara aturam de cantar per mirar quins seran els encarregats: Un per fer el Bon dia i veure qui ha vengut a escola?; un per mirar el temps i un altre per fer un massatget a l'hora de la relaxació...

Tornam a la música recordant quin temps meteorològic podem trobar: TIPI TIPI TAP i l'encarregat va a la finestra a veure el temps i posar la pedreta allà on toca: PASTORET D'ON VENS?

Després d'agrair la feina al pastoret, miram quin dia del mes és... Feim una aproximació als números i reforçam els dies de la setmana. És el moment de recordar quina estació de l'any esteim i cada mes deim una dita nova:  "Al febrer floreix l'ametller" Aquesta setmana vàrem comprovar que alguns ametllers propers al pati comencen a treure floreta i a la pantalla vàrem veure que n'hi ha de blanques i de roses!

Una vegada ens situam en el temps, miram les activitats que farem, quin pati ens toca anar, tenim torns de paraula per contar-nos alguns cosa... I per últim l'encarregat del Bon dia agafa les fustetes i va demanant: "Ha vengut en...?" Qui ha de contestar "Sí, he vengut" Després es saluden donant-se el bon dia un a l'altre... Fomentam la conversa, les formes socials, la mirada amb l'interlocutor i el respecte!

El "Bon dia" és un moment molt complet i els ajuda molt a començar el dia... M'encanta!

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Diumenge 31 els nostres bessons, n'Isidre i en Jaume, varen fer 4 anys!

Dimarts en tornar de fer jocs físics, ens van explicar mooooltes coses del seu dia a dia i de la seva família... Com sempre, vàrem bufar les espelmes, aquest pic dues tartes! I ens aren explicar un conte, "L'ós Bru vol una abraçada!" Aquest conte el tenim a la classe i és un èxit, després vàren anar demanant als companys per fer-se abraçades de tots tipus! Com els agrada, sembla que el nom d'óssets en aquesta classe els hi diu molt!!!


A més de tot això, seguim immersos en l'hivern, en el coneixement de les nostres famílies i preparant Carnestòltes!!! Som molts de fronts oberts que anem fent tira a tira així que el vídeo d'avui és de moments de joc! Cada vegada més rics, elaborats, compartits... 😍😍😍

Seguim sumant, seguim cresquent... Dia a dia!

Fins demà, una besada!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada