28 de maig 2021

SETMANA Confinats!

Hola famílies!

Començàrem la setmana molt baixets de personal, només eren 7 alumnes! La resta estaven malaltets a casa, esperem que amb una infecció o inflamació al coll, panxa i/o orelles... i que no tenguem més sustos que el que ja sabem... I, sobretot, que es recuperin tots ben aviat! 

Aprofitarem que érem tan poquets per donar protagonisme a tots i ens va quedar un bon dia xulíssim!

Dimarts a primera hora no vaig poder estar amb ells perquè era la constitució del tribunal d'oposició, i com ja sabeu, aquest any em toca fer una mica de feina extra... Però ells varen estar molt bé, gaudint d'un conte: EL BUIT, de Anna Llenas amb na Lorena i la seva practicant, na Teresa. Després varen decorar el buit que tenia la seva protagonista amb un assortiment de diferents materials, triant cadascú allò que més els va agradar... Quina pena que no tenc cap foto per mostrar-vos perquè va quedar genial.

Després, quan vaig arribar, férem un seguit de jocs de lògica-matemàtica! Com que eren tan poquets els vaig poder dedicar més temps i aconseguiren fer coses prou complicades per la seva edat!

I dimecres, acabàvem de començar el Bon dia quan ens varen donar la mala notícia que ens havíem d'anar a casa. perquè "aquest virus dolent que tots coneixem, ens ha vengut a veure a classe i hem de marxar, per no posar-nos malalts i fer neta sa classe... A més, ens faran una prova per veure que no ha entrat dins els nostres nassets, una cosigolleta un poc incòmoda al nas, però que segur que tots valents i valentes ho farien super bé!" 
Amb aquestes paraules vaig intentar explicar una mica el que passava, estaven una mica desconcertats i esper que anessin tranquils a casa...

I vaja, aquest virus dolent ens està fent perdre un moment molt esperat... Les flors comencen a estar presents en les nostres plantetes!!!
Vos record que es diuen "Rosa Mística" però no assemblen una rosa... Afortunadament tenim "un follet" a l'escola que ens cuida les plantes i m'envia fotos perquè poguem veure el procés... 
Haurem de donar les gràcies a na Magdalena per fer-nos de fada primavera😘😘😘

DIJOUS 26/05/21 LA FLOR JA ES VEU....

DIVENDRES 27/05/21 I COMENÇA A OBRIR-SE... VEIS DE QUIN COLOR ÉS?

I, SORPRESA!!! UN ALTRE COMENÇA A VEURE-SE TAMBÉ!! 
ÉS DEL MATEIX COLOR???

Ai, quina emoció... Les hem cuidat molt bé i ara ens donen els seus fruits!! Enhorabona! 
Quines ganes de veure-les dimarts!

Esper de tot cor que TOTS estigueu beníssim, que qui estigui un poc malaltet es recuperi ben aviat i que ens veiem dimarts a tope! 
Per cert, vos he dit que tornarem a fer una altra excursió?? Una micona més enfora aquest pic, vos pareix?? Síiii! Gaudirem un munt!

Una aferrada i una súper besada per a tots!!!
Cristina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada