08 de novembre 2020

1/8 L'ÓS BRU

Bon dia famílies!

El títol d'aquesta entrada és l'ós que hem estat coneguent aquesta setmana!

A l'inici de setmana vàrem tornar a veure quins eren els óssos que existien, 8 espècies ara mateix i a la fusteta del Bon dia ja teníen l'ós que més els agradava per fer-los companyia!


QUINA IL·LUSIÓ ELS VA FER!!!

Vàrem veure un cartell de tots els óssos i vàrem decidir que cada setmana penjaríem un de nou i aprendríem alguna cosa sobre ells: 


Com que aquestes setmanes esteim xerrant de "COM SOM?", la cara i el cos... Podem veure si som iguals o diferents en aquests animals i cada setmana descobrirem alguna semblança i/o alguna diferència! És prou interessant!!!

Mirau com "descobrim" alguns atributs dels óssos!



I també amb la cançó de "El Cos" ballam i aprenem vocabulari d'accions relacionades amb el cos! 


Seguim treballant la nostra cara també així que ens feim una cara ben divertida!



Quan vàrem triar el nom de la classe, algú va associar ós amb peluix i els vaig contar que jo encara tenia un osset de quan vaig néixer... Alguns d'ells em varen demanar veure-lo així que ara forma part del nostre racó d'óssos! A més, s'ha duit uns amics!!!

Tenim uns contes super xulis d'óssos i aprofitant, amb aquests ossets vaig contar-lis el conte de na "Rínxols d'or i els Tres Ossets"! Amb escenificació inclosa! Els va encantar!!!


I també tenim "En Bru vol una abraçada" Sabíeu que hi ha molts de tipus d'abraçades??  i "Tranquil Bru" que ens ensenya a gestionar emocions... 
 

I ara, perquè no fer una cara d'ós? Wooww, com podem transformar uns troços de paper, un plat, uns botons... i apareix una cara d'ós bru! Quina sorpresa!!!


I amb tot això, fins demà!


Una besada, Cristina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada