15 de novembre 2020

2/8 L'ÓS PANDA GEGANT - Setmana Blanc i Negre

Bon dia!!!

Com veis al títol, per algunes coses que heu pogut veure a escola i pel que us hauran contat els vostres infants, ja debeu saber que aquesta setmana el protagonista ha estat l'Ós Panda! 

Dilluns vàrem presentar el nou cartell:


Durant la setmana hem aprés que l'ós Panda té molt de pèl igual el seu amic l'ós Bru però és de color Blanc i Negre per poder-se amagar quan fa neu... i els ulls negres per semblar més ferotge.. GRrrrRRrrrr!!! Perquè és bon al·lot!
Li agrada pujar als arbres, fer cucaveles... i sobretot, sobretot.. Menjar Bambú! Que són uns pals o canyes ben llargues. Així que passen asseguts i menjant moltes hores!

En relació als Panda vaig preparar unes titelles on el protagonista era el Sr. Panda i s'anava trobant a diferents amics animals que també eren blancs i negres... A més, poguerem treballar unes paraules màgiques que ara, intentam utilitzar dins l'aula "Per favor, Sr. Panda" (si clicau el podreu veure)

Fa uns dies, varen fer el seu primer dibuix oficial del cos humà i vàrem decidir decorar el fons amb els colors de la setmana. Ha quedat xulíssim!


I si seguim investigant? Vàrem dir que els óssos no tenen cames, ni braços, tenen POTES! 
I al final d'aquestes potes podem trobar al que direm URPES!  Amb unes ungles llargues que els ajuden a cercar en la terra i a trepar als arbres... I, en el cas dels Panda, amb un sisé dit que els ajuda a agafar millor el bambú per menjar-s'ho!



Comparam les nostres MANS i les seves URPES i en xerram de les diferències!


Dijous va arribar l'activitat estrella de la setmana: "La Folleta Groga"
Ens va encantar a grans i a petits... Tots ho vàren gaudir i passarem 40 minuts d'allò més atents!


Ja diuen que els infants han d'emocionar-se, experimentar, gaudir, tocar, embrutar-se... No és cert? Idò deixem-los fer! (Una manera més de treballar el cos, la cara, la motricitat fina...)


Durant la setmana també vàrem tenir temps de treballar el TRAÇ, en aquest cas la Línia Vertical... Abans d'agafar paper i llapis, ho treballam de diferents maneres! 


I el divendres aprofitàrem que teníem na Lorena i a la sessió d'ART varem fer el nostre BOSC de BAMBÚ!

Primer veiérem com era, els colors que tenia i decidirem que era igual que les línies que havíem fet aquests dies... Ho tornàrem a practicar amb els guixos i després... Amb pincells!


Quin ós ens tocarà la propera setmana??

Famílies, per si voleu saber més coses de l'ós Panda:


Recordau que la propera setmana només són 3 dies! 
Dijous i Divendres són festius!!!

Una besada ben grossa per tots!
Cristina.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada